Terapii pentru slăbit

Liposucția alimentară: tehnica de slăbire prin care se pierd 7-10 kilograme în 21 de zile

CYYWFK Slim woman pulling oversized jeans. Weight loss concept. Isolated on white

Atunci când kilogramele în plus îți dau mari bătăi de cap și multitudinea de diete promovate pe toate canalele de informare nu funcționează, ajungi să crezi că singura soluție de a slăbi rapid și eficient este să apelezi la tehnicile chirugicale de îndepărtare a stratului adipos. Ei, bine, înainte de a se ajunge la bisturiu, specialiștii spun că ar trebui să luați în calcul și  un altfel de liposucție – una fără riscuri: liposucția alimentară!

liposuctie alimentara

Dejan Perinacz, specialist în nutriţie şi fitoterapie și reprezentantul companiei International Health România a explicat pentru Leac Bun că liposucția poate fi altfel decât cea chirurgicală, adică o liposucție realizată cu ajutorul alimentelor, fără efecte adverse.

Liposucție alimentară- corpul produce energie din rezerve de grăsime

Această metodă de slăbire se poate face doar cu ajutorul specialiștilor companiei International Health România și presupune o tehnică inedită prin care sunt stimulate procesele naturale ale organismului, astfel că acesta nu mai produce energie din alimentație, ci consumând rezerva de grăsime din corp.

”Ceea ce oferă compania noastră și cabinetul nostru de nutriție este de fapt o metodă nouă de nutriție, de tratament pentru slăbit și se numește liposucție alimentară. Chiar din denumire putem spune că se obțin efectele liposucției, fără să se folosească chirurgia, ci alimentația. Printr-o alimentație adecvată, printr-un regim alimentar se obțin efectele liposucției. De fapt ceea ce facem este să schimbăm modul în care organismul produce energie. Astfel corpul nu va mai produce energie din aportul de alimente, ci consumând rezervele strategice de energie, care nu sunt altceva decât rezervele de grăsime din țesutul adipos. Începând să consumăm aceste rezerve de grăsime se produce energie, scădem în volum, scădem pe cântar și în același timp devenim mai supli”, a declarat pentru Leac Bun Dejan Perinacz, specialist în nutriţie şi fitoterapie și reprezentantul companiei International Health România.

În 21 de zile slăbești 7-10 kilograme

Potrivit specialistului de la International Health România, folosind această metodă pentru o perioadă de 21 de zile poți pierde între 7 și 10 kilograme, printr-un tratament absolut natural, individualizat în funcție de vârstă, greutate, înălțime și obiceiuri alimentare.

”Cei care vor să slăbească ne pot contacta la telefon, pe site-ul www.liposuctiealimentara.ro sau pe pagina noastră de Facebook, unde vă programăm la o consultație. Acolo vedem în funcție de vârstă, înălțime, greutate și obiceiurile de viață și alimentație care variantă a tratamentului vi se potrivește cel mai bine. Vă explicăm în ce constă acest tratament, ce trebuie să faceți. După aceea se întocmește un protocol individualizat în care primiți și în formă scrisă toate aceste informații și puteți să urmați tratamentul fără probleme. La o cură de tratament se pot pierde între 7 și 10 kilograme din greutatea corporală sau între 7-10%. Tratamenul durează 21 de zile”, a mai spus specialistul în nutriţie şi fitoterapie.

Tratamentul aduce numeroase beneficii pentru sănătate

Urmând acest tip de tratament se declanșează o serie de mecanisme naturale ale organismului și nu există efecte negative asupra sănătății.

”Acest tratament contribuie la reducerea trigliceridelor, se reglează colesterolul, se reglează automat glicemia pentru că nu există o superproducție de insulină sau glucoză, deci nu crește zahărul în sânge, ci dimpotrivă se reglează. Prin faptul că scădem în greutate, apăsarea pe schelet, pe articulații este mult mai mică”, a explicat Dejan Perinacz.

Slăbire fără înfometare

Dacă majoritatea tratamentelor promit obținerea unor rezultate spectaculoase, cu condiția să te înfometezi, acest tip de tratament nu duce la înfometare, omul mănâncă atât cât are nevoie, sub atenta recomandare a celor de la International Health România.

”Rezultatele se văd deja după primele zile, nu trebuie să aștepți luni de zile după rezultate și, ce-i mai important, nu ești înfometat. Noi nu înfometăm pacientul. Senzația de foame se atenuează foarte mult în timpul tratamentului. De asemenea, nu apare nici efectul yo-yo de revenire a kilogramelor. Nu vorbesc doar de o teorie, avem sute de pacienți care pot dovedi faptul că metoda noastră de slăbire chiar funcționează. Vorbim de un tratament natural, nu există absolut nimic chimic care să fie introdus în organism în timpul tratamentului”, a precizat specialistul.

Contraindicații

Există câteva categorii de persoane care nu pot să urmeze acest tratament, din cauza afecțiunilor de care suferă.

”Vorbim despre persoanele care au probleme grave de sănătate la ficat și la rinichi, diabeticii dependenți de insulină, mamele care alăptează, femeile gravide și copiii până în 15 ani, în rest oricine poate să urmeze acest tratament. Pentru persoanele care prezintă disfuncții ale glandei tiroide putem găsi o soluție, chiar dacă acolo sunt ceva probleme”, a declarat pentru Leac Bun Dejan Perinacz, specialist în nutriţie şi fitoterapie și reprezentantul companiei International Health România.

Text: Gabriela Gimbășanu