Terapii pentru frumusețeTerapii pentru sănătateTerapii pentru slăbit

6 ani de Nomasvello în România, 6 Ani de Frumusețe!

NOMASVELLO SĂRBĂTOREȘTE 6 ANI ÎN ROMÂNIA! Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial în Epilare Definitivă și Rejuvenare cu IPL sărbătorește 6 ani de existență în România pe data de 6 decembrie 2016. LEACBUN.RO vă aduce în atenție tratamentele No+Vello, care se efectuează în prezent în peste 1200 de centre, la nivel mondial.

Votată în Martie 2016 de către Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri în sistem de franciză din Europa, rețeaua No+Vello a apărut în Spania în anul 2007, numărând în prezent peste 1200 centre deschise în 16 țări, de pe 3 continente.

Cum s-a extins brandul No+Vello?
Brandul No+Vello a apărut în România în anul 2010 și în doar un an de existență a ajuns la 11 saloane de înfrumusețare active, în orașele București, Baia-Mare, Timișoara, Arad, Cluj, Craiova și Galați.
În anul 2012, Nomasvello România a inaugurat centrul Nomasvello Bacău, iar în anii 2013-2014 s-au mai deschis alte saloane în capitală, un al doilea centru în Cluj și primul salon Nomasvello din Constanța.
Anul 2015 a însemnat pentru brandul No+Vello extinderea în Brașov, Ploiești și Iași, precum și deschiderea a două noi saloane în capitală, în centrul comercial Sun Plaza, respectiv JolieVille.
Anul acesta rețeaua No+Vello a inaugurat 10 noi saloane premium de înfrumusețare No+Vello, dintre care 5 în București (în Mall-urile Promenada, Parklake, MegaMall, Veranda și București Mall Vitan) și alte 5 în țară, în orașele Arad, Oradea, Pitești, Galați și Brăila.

În ce constunnamedă succesul brandului No+Vello? 6 ani de prețuri fixe!
Succesul conceptului No+Vello se bazează îndeosebi pe prețul fix și unisex de doar 30 euro pe ședință, indiferent de zona tratată sși pe eficiența ridicată a tratamentelor, care transformă clienții în adevărați promotori ai serviciilor. Din respect pentru clienții rețelei Nomasvello România, prețul nu a fost modificat din 2010 și până acum.
Centrele Nomasvello din țară au activă în permanență și o campanie de loializare a clienților, care primesc bani înapoi sub formă de puncte, prin cardul de fidelitate No+Vello. Mai mult, ei pot primi ședințe gratuite de epilare definitivă (inghinal, axilă sau față) pentru fiecare 3 prieteni aduși în centrele No+Vello. Totodată, clienții care au efectuat un tratament cu lumină intens pulsată (Epilare Definitivă sau Rejuvenare Facială) beneficiază de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin și LED.
Pe lângă toate aceste avantaje, serviciile Nomasvello se remarcă prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultimă generație, prin specialiștii acreditați și prin protocolul de lucru internațional, toate acestea asigurând rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, toate saloanele din rețea asigură epilarea definitivă și pe piele bronzată în condiții de maximă siguranță și eficiență, prin tehnologia Sun&SAFE.

Ce servicii oferă Nomasvello România?
Centrele Nomasvello din România pun la dispoziția clienților terapii de înfrumusețare cu IPL, tratamentul facial de curățare în profunzime ProSkin și terapii inovatoare cu LED+Esthetic (tratamente anticelulitice și de fermitate, terapii faciale de hidratare intensive și albire dentară BIO).
Saloanele Nomasvello comercializează și produse profesionale No+Vello pe bază de acizi naturali și vitamine proprii pielii, care sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. În plus, oferă Gratuit tuturor celor interesați testarea epilării definitive, alături de o diagnoză facială cu lampă cu ultraviolete.

Citește și Cea mai nouă tehnologie de liposucție s-a lansat la Clinica Eliade

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă