NoutățiTerapii pentru frumusețe

Săpunuri cu arome de iarnă și efecte terapeutice

SĂPUNURI NATURALE! “SAPO – Handmade și natural, un săpun artizanal” este sloganul celor care au adus SAPO în România. SAPO vine din limba latină și înseamnă săpun și a venit în România pentru a continua tradiția săpunurilor artizanale, din lapte de capră și plante naturale, cu ingrediente BIO. Răsfățați-vă pielea cu arome de iarnă cu noile săpunuri! 

 SĂPUN CU CIOCOLATĂ, TRANDAFIRI ȘI LAPTE DE CAPRĂ

INGREDIENTE: ulei de cocos, unt de cacao, ulei de măsline, ulei de ricin, unt de shea, pudră vegetală, macerat de trandafir, ulei esențial de geranium, ulei esențial de trandafir.

ACȚIUNE:

Ulei de cacao – conținutul mare de antioxidanți ajută organismul să scape de radicalii liberi care duc la deteriorează celulele. Bogată în proteine, fier, magneziu și fibre are efect anti-îmbătrânire, hidratează, tonifică, luminează pielea.

Uleiul de măsline este printre cele mai bune tratamente naturale pentru un ten uscat și are proprietăți antibacteriene.

Structura moleculara a uleiului de cocos permite absorbția ușoară prin piele, dându-i o textură moale și netedă.

Uleiul de trandafiri este un adevărat elixir pentru piele, regenerator, previne îmbătrânirea prematură. Are efect de revitalizare a organelor, dar mai ales a pielii, a sistemului nervos, circulator, glandular. De asemenea curăță și purifică, induce o stare de relaxare în organism, de optimism și încredere. Este un calmant extraordinar pentru ten, ajută la hidratarea pielii, chiar și la bărbați, după ras.

 SĂPUN CU CAFEA VERDE ȘI GHIMBIR

INGREDIENTE: ulei de cocos, unt de caco, ulei de măsline, ulei de ricin, unt de shea, pudră de ghimbir, infuzie de cafea verde, suc de aloe vera, cimbru macerat, ulei esențial de ghimbir, portocala și patchouli, ulei esențial de mirt.

ACTIUNE:

Cafeaua verde este un dezinfectant natural, utilă în lupta cu bacteriile și virusurile, având efecte antiinflamatoare, antipiretice și antiseptice. Conține cantități importante de antioxidanți, care luptă împotriva radicalilor liberi.

Ghimbirul este antiinflamator, util în ameliorarea durerilor articulare și musculare. Este un reputat afrodisiac și tonic general. Ajută în stări de oboseală, frigiditate, inapetență.

Aloe vera este un adevărat panaceu pentru piele, cunoscut pentru efectul calmant, reparator, cicatrizant și hidratant. Stimulează sinteza de colagen. Este sursă de vitamine și minerale, fitosteroli, acizi organici și polizaharide, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten, pentru pielea deshidratată, afectată de acnee, psoriazis, eczemă, calmează pielea iritată de arsuri solare, îngrijește chiar și pielea delicată a copiilor.

Uleiul de mirt este tonic și astringent, potrivit pentru îngrijirea tenului gras, acneic și pentru tonifierea pielii în general.

  SĂPUN CU CAFEA, SCORȚIȘOARĂ, MĂCEȘE ȘI PORTOCALE

INGREDIENTE: ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ricin, unt de shea, lapte de capră, cafea macinată, pudră de scorțișoară, ulei esențial de scorțișoară, portocală și lapte de capră.

ACTIUNE:

Scorțișoara pune sângele în mișcare, iar cafeaua, prin conținutul de cofeină, reduce celulita. Ambele sunt cunoscute ca foarte buni exfolianți, folosiți în tratamentele corporale împotriva celulitei. Redă elasticitatea și fermitatea pielii, are efect antiinflamator, antimicrobian, particulele de cafea au rol abraziv, fac un gomaj fin și echilibrat pielii. Portocalele conțin vitaminele A, B, C, minerale, fosfor, fier, fibre, potasiu, sulf, cupru, magneziu și calciu. Ajută la tratarea acneei și a coșurilor, au un efect calmant asupra tenului.

Săpunurile naturale SAPO se găsesc în magazinul online Emag și pe pagina de Facebook @Sapo Natural

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă