Suplimente pentru frumusețeTerapii pentru frumusețe

Cadouri naturale pentru femei dragi

 

Secretele de frumusețe ale femeilor stau întotdeauna în detalii. Mici sau mari, evidente sau discret scoase la iveală, detaliile fac întotdeauna diferența, fără a conta dacă ne referim la ținută, make-up sau coafuri. O femeie frumoasă este o femeie îngrijită „din cap până-n picioare”, o femeie care se respectă pe sine și care are grijă de exteriorul și interiorul ei în aceeași măsură.

În perioada sărbătorilor, femeile vor să arate cât mai bine. Merg la sală, investesc în rochii elegante pentru noaptea dintre ani sau își schimbă nuanța părului pentru ca impactul să fie cât mai mare și aprecierea celorlalți pe măsură. Dar aceste femei sunt greu de mulțumit, așa că alegerea unui cadou de Sărbători pentru ele poate deveni o povară. Îți sărim în ajutor cu propuneri de cadouri de la Bottega Veneta, produse de îngrijire și înfrumusețare naturale.

  1. Cadoul pentru soră sau cea mai bună prietenă

O piele îngrijită și hidratată este întotdeauna o piele sănătoasă, care radiază. Dacă vreți să oferiți un dar potrivit, puteți alege Setul cadou cu unt de Shea, hidratant și parfumat. Este cadoul ideal pentru sora mai mică sau cea mai bună prietenă, pentru că oferă o îngrijire delicată și o curățare perfectă, datorită untului de Shea care învăluie corpul într-o îmbrățișare catifelată. Setul conține gel de dus, cremă de mâini și unt de corp, toate având la bază untul de Shea, cunoscut deja pentru proprietățile sale extraordinare.

  1. Cadoul pentru mama, cel mai important

Puteți alege Pachetul special Crăciun cu Ginseng, pentru ca cea mai importantă persoană din viață să se bucure de produse cosmetice hidratante, emoliente și restructurante.

Pachetul cu Ginseng este varianta ideală, datorită produselor de hidratare pe care le conține, dar și datorită rimelului pentru alungire cu proteine de mătase și vitamina E și a creionului de ochi contur intens cu vitamina E.

  1. Cumpărați pentru bunica un set antirid

Nu  uitați nici de cele mai răbdătoare femei din viață: bunicile. Cum frumusețea nu are vârstă, și bunicile ar trebui să se bucure de o piele hidratată și luminoasă, mai ales în preajma sărbătorilor.

Tratamentul pentru față Straordinaria conține ingrediente 100% active precum complexul de ulei de argan și ulei de migdale dulci, Argireline pentru „umplerea” ridurilor, acid hialuronic pentru o super – hidratare și vitamina E.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă