Recomandarea specialistuluiRecomandăriSuplimente nutritiveSuplimente pentru frumusețeSuplimente pentru sănătateUncategorized

Produsele HOFIGAL: unde le găsim și la ce prețuri? Daniela Raiciu, Director marketing, ne dă toate informațiile!

PREȚURILE PRODUSELOR HOFIGAL! Hofigal ne-a obişnuit cu produse naturale, 85% din materiile prime folosite fiind de origine vegetală, obţinute chiar din culturi proprii. Astfel, acestea sunt benefice stării de sănătate, atât pentru prevenție, cât și pentru tratament. Echipa LEACBUN.RO a realizat o cercetare de piață, pentru a afla care sunt preţurile produselor HOFIGAL, iar analiza noastră cuprinde prețurile din magazine naturiste, dar şi din farmacii. Susținem HOFIGAL pentru că SUSȚINEM PRODUCĂTORUL ROMÂN (o campanie inițiată de Agrointeligența, cu sprijinul SUPER-HRANA.RO și LEACBUN.RO)

“Produsele companiei Hofigal nu sunt produse neapărat ieftine, sunt produse care au preţuri moderate, schemele de tratament fitoterapeutic trebuie să dureze între trei şi şase luni, dar cuprind mai multe tipuri de produse Hofigal. Produsele companiei Hofigal se găsesc în  toate farmaciile din România, dar au şi o mare căutare în Uniunea Europeană. Se găsesc în toate magazinele cu produse naturale, în toate lanţurile de farmacii din ţară, dar şi farmacii independente.

Pentru fiecare afecţiune există o schemă fitoterapeutică care cuprinde produse de tip fitoterapic şi gemoterapic. Dacă ar fi să facem o comparaţie de preţ în farmacii şi în magazinele naturale, preţurile sunt asemănătoare, nu sunt preţuri cu diferenţe majore”, a mărturisit pentru LEACBUN.RO, Daniela Raiciu, director de marketing Hofigal.

Iată analiza de prețuri pe care am făcut-o pentru LEACBUN.RO

Magazinul Bioportal comercializează o gamă variată de produse Hofigal, preţurile începând de la 4 lei până la 68 de lei.

Găsiţi aici o varietate de ceaiuri începând de la ceai de muşeţel, de tei, sunătoare, busuioc, urzică, rozmarin, afine la preţul de 3,87 lei lei, 25 de doze. La preţul de 4,97 lei puteţi găsi şi ceai de sam_0093măceş, mentă, păducel, soc, echinaceea sau pătlagină. Tot aici găsiţi şi diverse geluri pentru afecţiuni diferite, precum gel pentru igiena cavităţii bucale la 8,10 lei, gel antiacneic 8,10 lei, gel pentru igiena nazală, gel pentru igiena intimă 8,10 lei, toate la 50 de ml.

Tot într-un magazin natural, de data aceasta, Vegis, am descoperit o mulţime de produse Hofigal, aici preţurile sunt mai ridicate faţă de magazinul precedent, dar nu este o diferenţă majoră. Ceaiurile precum cel de mentă, rozmarin sau tei încep de la preţul de 4,50 lei, geluri pentru afecţiuni diferite încep de la 8,18 lei, tinctură de păducel, ghimpe, ovăz sau flori de soc la preţul de 9,89 lei, ulei de cătină începând de la 29,90 lei până la 40,19 lei, în funcţie de gramaj.

În Farmacia Tei, produsele Hofigal sunt mai ieftine decât la CatenaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

În Farmacia Tei, preţurile sunt cele mai scăzute de până acum, gama diversificată de ceaiuri începe de la 3,50 lei, tinctura de busuioc, cătină sau de muşeţel are preţul de 7 lei, protector hepatic începând cu 9 lei, sau muguri de nuc, sânger sau alun la preţul de 9,50 lei.

Tot în farmacie, de data aceasta în farmacia Catena, găsiţi produse Hofigal la preţuri puţin mai ridicate faţă de farmacia Tei, dar sunt preţuri accesibile. În categoria ceaiurilor, tei, muşeţel sau mentă, găsiţi preţuri începând de la 4 lei, Omega 3 şi Omega 6 de la 19 lei, spirulină de la 20 de lei, muguri de mesteacăn, porumbar, creme antirid sau geluri pentru igienă.

Text: Camelia Diaconu