Farmacia naturiiGhid practic de preparate naturisteNoutăți

LIDL aduce gama “Cămara Noastră” cu ceaiuri de la 1.49 lei la 5 lei

SUSȚINEM PRODUCĂTORUL ROMÂN! O campanie inițiată de Agrointeligența – www.agrointel.ro, cu suportul SUPER-HRANA.RO și LEACBUN.RO! Prin această campanie ne propunem să venim în ajutorul consumatorilor români cu sugestii de magazine, piețe și supermarketuri unde își pot face cumpărăturile inteligent, sau cu recomandări de produse de calitate superioară, cu un raport calitate-preț imbatabil, românești, desigur! LEACBUN.RO sărbătorește Ziua Națională atrăgând atenția spre industria ceaiurilor și a remediilor naturiste românești, cu bune și cu rele. A doua vizită a fost în magazinul LIDL de pe Şoseaua Mihai Bravu pentru a descoperi care sunt mărcile de ceaiuri româneşti, dar şi de import, comercializate în acest magazin și la ce prețuri.

De curând, magazinele Lidl şi-au format propria campanie care se numeşte „Cămara Noastră”, campanie prin care şi-au propus să aducă în faţa consumatorilor mai multe produse tradiţionale româneşti, la preţuri accesibile. În această campanie, găsiţi produse din categoria lactatelor, mezelurilor sau fructe şi legume.

Am fost surprinşi plăcuţi când am intrat în magazinul Lidl şi am descoperit un raft întreg cu CEAIURI ROMÂNcamara-noastraEŞTI cu ingrediente 100% naturale. Ceaiurile fac parte din aceeaşi campanie, „Cămara noastră” şi aduc în prim plan ingredientele din plante naturale precum urzică, soc sau măceşe.

În magazinul Lidl veţi găsi și clasicele pliculeţe de ceai pe care să le puneţi în cana cu apă fiartă, dar și Cutia cu plantă 100% naturală, iar într-un recipient cu apă fiartă puneţi cantitatea de ceai pe care doriţi sa o consumaţi, şi strecuraţi.

Recomandare: Ceai din plante 100% natural, 40 g de urzică, măceşe, soc ceai-lidl
la preţul de 2,49 lei.

Şi în magazinele Lidl găsiţi ceaiuri aduse din import, diverse sortimente, cum ar fi  Ceai negru Sir Edward 34 grame la preţul de 4,49 lei, iar la promoţie găsiţi ceai sunătoare şi gălbenele  Lord Nelson la preţul de 1,49 lei, ceai verde la preţul de 4,49 lei.

Citește și MEGA IMAGE vine cu ceaiuri între 2 și 25 lei

Text: Camelia Diaconu