NoutățiTerapii pentru frumusețeTerapii pentru slăbit

Cum funcționează THERMAGE, tratamentul care folosește tehnologie NASA pentru a remodela silueta și pentru a reda fermitatea pielii

Toate femeile își doresc să arate impecabil la plajă, însă se întâmplă uneori ca o dietă echilibrată și un antrenament fizic susținut să nu mai fie suficiente pentru a-i da corpului forma pe care o dorim. Ce e de făcut atunci când rezultatele întârzie să apară și ne pierdem răbdarea și motivația? Pentru astfel de cazuri există Thermage, un tratament de remodelare corporală ce intervine acolo unde este necesar, pentru a oferi rezultate imediate.

Indiferent că ne referim la zona ochilor, buzelor, gât, decolteu, brațe, abdomen, coapse sau la celulita de pe picioare, Thermage este răspunsul principalelor probleme cu care se confruntă o femeie, fiind considerat inovația mileniului în materie de proceduri estetice non-invazive.

Cum funcționează Thermage

Utilizând tehnologia NASA pe bază de radiofrecvență, procedura cu renume internațional a sculptat, de-a lungul anilor, corpul multor vedete de la Hollywood. Thermage stimulează procesul natural de reînnoire a pielii, ceea ce duce la întinderea colagenului existent și producerea de colagen nou, transformând radical aspectul pielii, redându-i fermitatea și elasticitatea.

Se începe prin alegerea zonei de tratament, marcarea vectorilor de tensiune cu hârtie de tatuaj și aplicarea emisiei de radiofrecvență. Secretul constă în utilizarea radiofrecvenței pentru a încălzi straturile adânci ale pielii, în vreme ce suprafața acesteia este răcită și păstrată intactă în timpul procedurii. Astfel este stimulat procesul natural de reînnoire a pielii, iar semnele vizibile ale îmbătrânirii sunt eliminate. După efectuarea terapiei se poate observa o roșeață la nivelul zonelor lucrate, însă aceasta dispare în cel mult 24 de ore. O singură ședință oferă rezultate ce se mențin pe o durată de timp de la 3 la 5 ani”, explică Valentina Boboc, medic primar medicină generală și coordonator al secției anti-ageing și de remodelare corporală din cadrul

Ce aduce nou metoda Thermage

Procedura implică utilizarea unui dispozitiv de tratament care este personalizat pentru fiecare pacient. Conceput pentru a fi folosit în mod targetat pe zonele cu probleme, Thermage este o metodă eficientă de a elimina celulita, corectează semnele vizibile ale îmbătrânirii și tonifiază pielea, redându-i aspectul tânăr și înlocuind cu succes liftingul chirugical. În plus, este aprobat de FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite.

Thermage înlocuiește liftingul chirurgical

Thermage  redă fermitatea și conturul pielii din zonele în care aceasta și-a pierdut elasticitatea, precum întreaga față, buzele, zona ochilor, mâinile, brațele sau abdomenul și tratează coapsele și fesele, unde celulita se intalează foarte ușor, ajutând la eliminarea completă a acesteia. Această procedură reîntinerește pielea, acționând pe toate tipurile de piele, indiferent de culoare, și poate trata întreaga față sau numai părți specifice. De asemenea, conturează corpul și reface într-un grad avansat pielea abdominală după naștere.

thermage tratamente facial

Spre deosebire de liftingul chirurgical, Thermage nu implică riscuri, cicatrici, nu este dureros și nu necesită anestezie sau pregătire. De obicei, roșeața dispare chiar după primele câteva minute după finalizarea procedurii, iar rezultatele sunt vizibile chiar după prima lună, acestea îmbunătățindu-se considerabil în următoarele 6 luni.

Thermage, în exclusivitate în România la MIKO

MIKO este un brand cunoscut în domeniul frumuseții, al terapiilor anti-ageing și al întreținerii corporale. Cu 3 locații deschise (Miko Med, Miko Palace, Miko Class,) și o cafenea proprie (Miko Cafe), MIKO oferă peste 15 specialități medicale dedicate întreținerii sănătății, terapii anti- ageing și de remodelare corporală, dar și servicii de coafură, dermato-cosmetică și întreținere corporală, venind în întâmpinarea pacienților cu cele mai avansate metode de terapie, multe dintre acestea unice în România: Thermage, Ultrashape sau Cellu M6 Integral.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă