Terapii pentru frumusețe

LONCOLOR Oil Fusion, vopseaua de păr îmbogățită cu uleiuri naturale

LONCOLOR, marca românească de vopsea cu cea mai îndelungată tradiție, vă oferă acum o formulă nouă pentru colorarea părului în gama Expert. Având în rolurile principale 6 uleiuri 100% naturale, noua vopsea Loncolor Expert Oil Fusion este special concepută pentru ca fiecare consumatoare să se bucure de o culoare intensă și de durată, dar și de un păr cu aspect sănătos, cu un plus de strălucire la fiecare vopsire.

 

Orice femeie își dorește tot ce este mai bun pentru părul său, iar  noul LONCOLOR EXPERT Oil Fusion vine cu o formulă cu ingrediente naturale: unt de shea, fosfolipide și ulei de floarea soarelui.

Noul produs vine cu un set de colorare ce include un mix de 4 uleiuri 100% naturale, care se adaugă în timpul preparării amestecului colorant, pentru un rezultat final excepțional. Combinația unică de uleiuri naturale reunește proprietățile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale și sâmburi de struguri pentru o textură plăcută și o ținută impecabilă a firului de păr.  Atunci când îți dorești un păr revitalizat încă din perioada vopsirii, este recomandat să folosești cu regularitate mixul de uleiuri, iar părul va avea un aspect sănătos și culoarea părului proaspăt vopsit va fi plină de reflexii strălucitoare.

Mixul de 4 uleiuri 100% naturale poate fi folosit și de sine stătător ca produs de îngrijire ulterioră vopsirii pentru un efect de durată.

“Atunci când ne vopsim, ne dorim ca rezultatul final să fie unul de excepție, dar în același timp vrem ca părul să fie revitalizat încă de la rădăcină, astfel ca el să fie mereu strălucitor. Mixul de uleiuri naturale din noua vopsea LONCOLOR EXPERT Oil Fusion aduce proprietățile benefice ale unor uleiuri 100% naturale, având ca efect emolierea părului, asftel încât fiecare consumatoare să obțină culori intense, rezistente, cu o acoperire excelentă a firelor de par alb. Un par cu un aspect sănătos și plin de reflexii strălucitoare îți oferă încredere, iar noi ne dorim ca fiecare consumatoare LONCOLOR să aibă parte de culoarea încrederii”, declară Cătălina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.

În plus, masca pentru păr LONCOLOR EXPERT Oil Fusion – cu ulei de argan – inclusă în setul de colorare este destinată îngrijirii părului proaspăt vopsit, iar acesta devine mătăsos și ușor de pieptănat. Conținutul de provitamina B5 și cheratina hidrolizată oferă părului vitalitate și strălucire, dar și o hidratare în profunzime.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă