RecomandăriTerapii pentru frumusețe

S-au lansat cremele de mâini Bioten pe bază de miere și uleiuri naturale

Bioten, brandul românesc producător de minuni cosmetice pe bază de extracte naturale pentru îngrijirea pielii, lansează în această toamnă trei creme de mâini. Crema hidratantă, cea nutritivă şi crema reparatoare completează paleta produselor de înfrumuseţare şi menţinere a sănătăţii epidermei.

Rămânând fidel filosofiei sale şi păstrându-şi inspiraţia preluată din natură, Bioten prezintă formule adaptate fiecărui tip de piele, toate având la bază mierea. Blând şi cu acţiune eficientă, acest extract preţios din componenţa noilor creme hrăneşte, catifelează şi redă strălucirea naturală a pielii.

Noile creme pentru mâini sunt adaptate fiecărui tip de piele, fiecare fiind îmbogăţită cu ingrediente naturale atent selecţionate, specifice acţiunii formulei.

Crema hidratantă pentru mâini Bioten cu ulei de mandarin

Crema hidratantă pentru mâini Bioten potrivită pentru piele normală asigură hidratarea optimă, esenţială chiar şi pentru pielea sănătoasă. Formula conţine ulei de mandarin apreciat pentru proprietaţile antiseptice, regenerante şi parfumul inconfundabil.

Crema nutritivă pentru mâini Bioten cu ulei de măsline

Pielea uscată necesită o hidratare sporită, iar ingredientul complet din crema nutritivă pentru mâini Bioten este uleiul de măsline. Cu un conţinut abundent de vitamine şi acizi graşi, uleiul de măsline are acţiune hrănitoare şi emolientă.

Crema reparatoare pentru mâini Bioten cu ulei de caise

Pielea foarte uscată are nevoie de hidratare intensivă. Crema reparatoare pentru mâini Bioten are în componenţă ulei de caise cu importantă acţiune reparatoare a ţesutului cutanat, absorbţie rapidă şi miros plăcut. Catifelează pielea foarte uscată fără a lăsa urme grase.

Iar pentru că natura şi frumusetea merg mână în mână, produsele Bioten sunt testate dermatologic şi nu conţin parabeni sau coloranţi. Ambalajul practic şi modern le face potrivite atât pentru a fi ţinute la îndemână, pe noptieră, cât şi pentru a fi transportate în fiecare zi în geantă, pentru o atingere hidratantă ori de câte ori este nevoie de ea.

Citește și Cum scăpăm de cearcăne

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă