RecomandăriSă descifrăm eticheteleStil de viațăSuplimente inteligente

La SENSIBLU sunt promovate ceaiurile Dacia Plant și Fares cu prețuri între 9 – 25 lei

SUSȚINEM PRODUCĂTORUL ROMÂN! O campanie inițiată de Agrointeligența – www.agrointel.ro, cu suportul SUPER-HRANA.RO și LEACBUN.RO! Prin această campanie ne propunem să venim în ajutorul consumatorilor români cu sugestii de magazine, piețe și supermarketuri unde își pot face cumpărăturile inteligent, sau cu recomandări de produse de calitate superioară, cu un raport calitate-preț imbatabil, românești, desigur! LEACBUN.RO sărbătorește Ziua Națională atrăgând atenția spre industria ceaiurilor și a remediilor naturiste românești, cu bune și cu rele.  A patra ”vizită” pe care am făcut-o a fost la SENSIBLU, iar ce am găsit – puteți citi în continuarea acestui articol!

Pentru a descoperi remedii naturiste şi ceaiuri româneşti am continuat vizita şi în farmacia Sensiblu din zona Piaţa Muncii, acolo unde am descoperit o varietate de produse româneşti, dar şi din import ce pot trata diverse afecţiuni.

În farmacia Sensiblu am descoperit o gamă diversă de ceaiuri, atât cele tradiţionale de muşeţel, mentă ori urzică, dar şi recomandări de sezon cum ar fi ceai pentru răceală şi gripă, ceai pentru siluetă, pentru infecţii ale tractului urinar sau pentru rinichi.

DACIA PLANT, cel mai vizibil brand românesc în farmaciile Sensiblu

DACIA PLANT este un brand vizibil în farmaciile Sensiblu fiind una dintre cele mai apreciate companii româneşti de suplimente alimentare, la fel şi în cazul ceaiurilor.  Din punct de vedere al suplimentelor alimentare puteţi găsi Renostin pentru rinichi sănătoşi, merişor pentru sănătatea căilor urinare, Canouprotecţie naturală în răceală sau Canousirop din plante şi uleiuri esenţiale.  Găsiţi şi Elixir din fructe de soc, formula concentrată din tincuturi naturale, pentru slăbit, dar şi sirop pentru copii ce poate creşte pofta de mâncare, CALMOTUSIN balsam pentru căile respiratorăă, ANGHINARE pentru un ficat sănătos, BRÂNCA-URSULUI vigoare românească. Preţurile sunt diverse, în cazul acestor produse, în acest moment există în farmacie şi promoţii, încep de la 9 lei până la 25 de lei.

Sunt prezente pe rafturi şi aici ceaiurile Fares, ceai 100% plante medicinale HAPCIU, uleiuri esenţiale naturale BIOMICIN FORTE, ceai de muşeţel sau ceai de urzică benefic  pentru a trata reumatismul sau guta.remedii-naturiste-sensiblu

Ceai din Cozi de cireş Fares, 50 g este disponibil în farmaciile Sensiblu şi nu depăşeşte preţul de 4 lei, este recomandat în cazul afecţiunilor renale, afecţiunilor ale aparatului digestiv,  tratarea endemelor şi a celulitei.

Coada şoricelului Fares îl găsiţi în farmacie şi este recomandat împotriva durerilor de stomac, excelent pentru circulaţie, dar şi pentru tulburări venoase. Este de asemenea recomandat şi în sezonul rece pentru gripă şi răceală.

O noutate în farmaciile Sensiblu este ceaiul din import SONNENTOR pe care îl găsiţi sub diverse forme. Găsiţi ceai de sunătoare, de gălbenele, muşeţel, salvie sau flori de tei sau Turmeric măcinat sau bomboane de Ghimbir, începând de la preţul de 14 lei.

Citește și Catena comercializează ceaiuri la prețuri decente

Text: Camelia Diaconu