Recomandarea specialistuluiStil de viațăSuplimente pentru sănătate

Învingeți răceala în 24 de ore! Un studiu atestă tratamentul de o zi împotriva virozelor

ÎNVINGEȚI RĂCEALA ÎN 24 DE ORE! Profesorul Ron Eccles, de la Universitatei Cardiff, a găsit soluţia pentru a învinge răceala într-o zi, respectiv 24 de ore. Tot ceea ce trebuie să faceți este extrem de simplu și se reduce la 3 recomandări: odihnă multă, lichide calde și medicamente potrivite. LEACBUN.RO vă expune programul de o zi, pe larg.

ORA 7

Faceți un duș fierbinte. Apa fierbinte vă va încălzi și va desfunda sinusurile.

ORA 8

Luați un mic-dejun bogat. Beți un pahar de suc de portocale, mâncați o porție de cereale și una de fructe proaspete. Optați pentru o omletă cu bacon. Aveți nevoie de grăsimi. După masă, luați un paracetamol, va remedia durerile musculare și senzația de extenuare.

ORA 10

Încercați o baie de aburi pentru față. Răceala e însoțită adesea de nas înfundat și dureri de cap. O baie de aburi din ceaiuri fierbinți de plante va decongestiona aparatul respirator și va reduce durerea de cap.

ORA 12

Faceți o scurtă plimbare în aer curat. 10 minute de plimbare nu vă vor face decât bine, chiar dacă este frig. Aveți nevoie de o gură de aer curat pentru oxigenarea creierului.

ORA 13

Luați un prânz copios. Alegeți o friptură de pui sau vită, aveți nevoie de proteine pentru refacere. Însoțiți friptura cu un piure, cartofi sau legume la cuptor. Nu ratați desertul de data aceasta!

ORA 15

Încercați să vă odihniți în pat, chiar dacă nu dormiți, vă puteți relaxa. Luați un paracetamol, beți un ceai de plante sau de fructe fierbinte, puneți o pătură peste voi și stați în repaus.

ORA 18

Mâncați ceva picant, condimentat. Usturoiul, piperul, curry, ghimbirul, sunt recunoscute pentru proprietățile antibacteriene și antivirale. Apelați la ele cu încredere.

ORA 20

O baie fierbinte, cu spumă și cu sare de baie sau uleiuri aromatice este tot ce mai aveți nevoie. Aburii și apa fierbinte vor înlătura durerile de cap și de membre.

ORA 21

Băgați-vă în pat, la căldură și luați un paracetamol. Încercați să vă odihniți, mâine va fi mai bine cu siguranță!

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă

Sursa: Dailymail.com