Suplimente pentru frumusețeTerapii pentru frumusețe

Iată cum scăpați de riduri cu ajutorul coenzimei Q10!

Trecerea timpului lasă urme vizibile pe ten, semn că pielea își pierde nivelul optim de hidratare, iar rezerva proprie de coenzima Q10 începe să scadă. Pentru a-i păstra suplețea un timp cât mai îndelungat, este recomandat să mențineți zilnic un ritual complet de îngrijire anti-rid.

NIVEA este primul brand care a inovat această îngrijire prin introducerea unui ingredient natural care, de peste 16 ani, este aliatul femeilor din întreaga lume în lupta împotriva ridurilor: coenzima Q10. 

NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID are soluţii concepute special pentru fiecare moment al zilei

Dimineaţa, pentru hidratare şi protecţie împotriva razelor UVA/UVB, se recomandă folosirea cremei de zi Q10 Plus, ce previne apariţia semnelor îmbătrânirii, lăsând pielea fermă şi catifelată.

În timp ce dormim, celulele se regenerează mai rapid decât atunci când suntem trezi şi foarte activi. Cremele de noapte conţin ingrediente speciale care contribuie la refacerea pielii în timpul somnului, restabilindu-i elasticitatea. Folosită zilnic, crema de noapte Q10 Plus Antirid redă acesteia cantitatea optimă de coenzimă Q10, unul din cei mai puternici agenți activi necesari producţiei de energie.

 Ţineți ridurile la distanţă apelând la câteva secrete:

-Consumați alimente bogate în coenzima Q10 pentru a încetini ritmul de îmbătrânire a pielii;

-Nu dormiți niciodată cu machiaj pe față. Înlăturați impurităţile cu un demachiant, pentru că acestea pot bloca porii, iar tenul va avea de suferit;

-Chiar și cea mai bună îngrijire din lume trebuie completată cu un somn sănătos: dormiți cele 8 ore necesare pe noapte. Până la urmă, diminețile bune cu ten catifelat încep cu noaptea dinainte.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă