Suplimente nutritive

Copiii fac față mai ușor provocărilor noului an școlar cu ajutorul vitaminelor și mineralelor Nutrilite

Pentru copil, începerea noului an școlar este așteptată cu entuziasm la gândul revederii cu colegii de clasă. În același timp, începerea școlii aduce cu sine o serie de schimbări în programul cu care a fost obișnuit pe perioada verii. Tranziția către noul program, acomodarea cu orele de curs și timpul alocat temelor pentru acasă sunt sarcini solicitante, care în timp se vor transforma în rutină, însă pentru acest lucru este nevoie de o perioadă treptată de adaptare.

După cea mai lungă perioadă de vacanță din an, motivația, interesul, capacitatea de concentrare și atenția la ore se pot afla la un nivel mult mai scăzut decât de obicei. Pentru a-i ajuta pe copii să facă față responsabilităților și provocărilor din noul an școlar, părinții trebuie să îi pregătească cu suficient timp înainte.

Nutrilite Multivitamine si multiminerale de mestecatSunt recomandate discuții despre școală, reorganizarea programului de somn și adoptarea unei alimentații echilibrate, cu un aport adecvat de nutrienți, care să întărească sistemul imunitar al copilului și să îi ofere o stare de spirit bună. În același timp, odată cu întoarcerea în colectivitate, școlarul este mai predispus la îmbolnăviri frecvente, viroze sau răceli. De aceea, Nutrilite™ de la Amway a creat o gamă completă de suplimente alimentare masticabile și ușor de administrat. Tabletele se adresează în mod specific carențelor din alimentația copiilor și vin în sprijinul părinților pentru a-i ajuta să aibă un copil sănătos, vesel și plin de viață.

Importanța unei diete echilibrate, susținută de vitamine și minerale

Dificultățile de concentrare și de atenție din primele zile de școală pot fi asociate cu o carență a vitaminelor B, care au un aport extrem de important asupra îmbunătățirii proceselor cognitive ale copiilor. Vitamina D contribuie la absorbția calciului de către organism și la fixarea acestuia în oase. Un deficit de vitamina D, care se manifestă mai ales în anotimpul rece, când soarele este mai puțin prezent, poate duce la rahitism, dureri și deformări ale oaselor. Pentru a preveni aceste probleme, Nutrilite a creat Multivitaminele și Multimineralele de mestecat, care asigură aportul necesar de calciu, vitamine B și D, fier, zinc și beta-caroten, pentru sănătatea sistemului osos, funcționarea normală a sistemului imunitar și reducerea oboselii.

Un nivel scăzut de magneziu, calciu sau zinc îi poate crea copilului stări de neliniște și de irascibilitate, dar și afecțiuni ale danturii și induc o rezistență scăzută la stres. Pentru a acoperi aceste carențe, este ideal calciul conținut de tabletele Nutrilite Calciu Magneziu masticabil, care este obținut din cochilii de stridii și ajută la dezvoltarea normală a sistemului osos și a danturii. De asemenea, magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă