NoutățiȘtiai că...Stil de viață

CONCURS: SAPO NATURAL OFERĂ DOUĂ PACHETE – CADOU PENTRU DOI CITITORI LEACBUN.RO

CONCURS CU SĂPUNURI NATURALE! Sapo Natural – Handmade și natural, un săpun artizanal a venit în România de curând și săpunurile lor au fost deja listate de Emag! Cu această ocazie, SAPO s-a hotărât să facă un cadou pentru doi cititori ai website-ului LEACBUN.RO, care îndeplinesc următoarele criterii:

  • participanții la concurs trebuie să dea like paginii de Facebook Leac Bun;
  • participanții la concurs trebuie să dea like paginii de Facebook Sapo Natural;
  • participanții la concurs trebuie să răspundă la următoarea întrebare “Care este sloganul SAPO în România?”.

Cele două pachete-cadou vor include un săpun din ediția specială de iarnă și un săpun clasic.

Săpun din ediția specială de iarnă cu lavandă, rozmarin, salvie, cimbrișor

Ingrediente: ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ricin, macerat de busuioc, cimbrișor, rozmarin, lavandă, unt de shea și cacao, pudră de alkanet, chlorella, ulei esențial de lavandă, lapte de capră.

Acțiune

Lavanda combate starea de anxietate și insomniile, ameliorează durerile de cap și cele abdominale. Salvia are calități terapeutice fantastice asupra sistemului nervos și digestiv prin conținutul de vitamina A, B, C, Calciu, Potasiu, Magneziu, Fier, Zinc, Sodiu. Rozmarinul conține acid rozmarinic, antioxidanți fenolinici, uleiuri volatine, având efect antiinflamator, antialergenic, antifungic, antiseptic, antimicobian pentru dermatoze, plăgi deschise, combate alopecia, seboreea.

Săpun cu cafea, scorțișoară, măceșe și portocale 

Ingrediente: ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ricin, unt de shea, lapte de capră, cafea măcinată, pudră de scorțișoară, ulei esențial de scorțișoară, portocală și lapte de capră.

Acțiune

Un săpun cu efect terapeutic și de întreținere a pielii, amestecul de uleiuri vegetale conținute aduc un plus de emoliere, lasă pielea fină și tratează probleme ale pielii precum acneea, dermatitele, tenul gras, punctele negre. Scorțișoara pune sângele în miscare, iar cafeaua, prin conținutul de cofeină, reduce celulita. Cafeaua și scorțișoara sunt cunoscute ca foarte buni exfolianți, folosiți în tratamentele corporale împotriva celulitei.

Concursul se desfășoară în perioada 23 noiembrie- 5 decembrie, în data de 6 decembrie se va anunța câștigătorul concursului, ales automat de Woobox.com. Între 12-15 decembrie așteptăm câștigătorii la sediul nostru pentru a-și ridica premiile.

Mai multe detalii despre săpunurile SAPO găsiți aici Săpunuri cu arome de iarnă și efecte terapeutice.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă