Uncategorized

Clinica Eliade ne propune tratamente de înfrumusețare cu aparate și produse de ultimă generație

Cosmetician Applying Facial Mask On Face Of Woman

Sezonul rece pune la mare încercare pielea, iar cei care au un ten uscat sunt cu atât mai afectați de efectele devastatoare ale vântului, ploilor și ninsorilor specifice acestui sezon.

Cu toate acestea specialiștii în frumusețe spun că, nu ar trebui să ne îngrijorăm și pentru orice problemă există o soluție de rezolvare, fie că vorbim de echipamente special create pentru a ne ajuta să facem față sezonului rece, fie că vorbim de tratamente naturiste care ne pot ajuta tenul.

Tratamentul ”Special Day”

Bineînțeles că anotimpul rece aduce cu sine și prilejul de a ne strânge cu familia sau cu prietenii la petrecerile de Anul Nou, prilej cu care ne dorim să-i impresionăm cu felul în care arătăm. Tocmai de aceea Clinica Eliade a dezvoltat un tratament special conceput pentru aceste zile speciale.

”Ținând cont că este iarnă și frig afară, marea majoritate a persoanelor se confruntă cu pielea deshidratată. Pielea deshidratată oferă un aspect îmbătrânit. Nimeni nu își dorește ca la petrecerea de Anul Nou să îi arate tenul îmbătrânit, pielea încrețită. Clinica Eliade oferă un tratament special, tocmai pentru aceste sărbători, care se numește ”Special Day” pe bază de oxigen. În cadrul acestui tratament se folosesc mai multe funcții care includ vacuum-ul facial, ce face o exfoliere ușoară a pielii și un masaj, un drenaj limfatic și relaxează toată fața. Avem mai multe tipuri de aparate pe bază de oxigen spray. Avem de asemenea, un aparat cu oxigen normo-baric care pulberizează săruri bogate în vitamine, în antioxidanți, acid hialuronic pe față, gât și decolteu”, a declarat pentru Leac Bun Mihaela Stratulat, Naturo-estetician la Clinica Eliade.

Neapărat cremă hidratantă și hrănitoare!

Pentru a ne proteja tenul în această perioadă trebuie să respectăm câteva reguli de principiu.

”Niciodată nu ieșim din casă fără să avem o cremă pe față. Este foarte important să folosim o cremă hidratantă și hrănitoare în același timp, atunci când este frig afară. Dacă vara avem nevoie doar de hidratare pentru că este cald, iarna avem nevoie de o cremă hrănitoare, nutritivă și protectoare în același timp. De asemenea, recomand brand-ul Phyt’s, cu care lucrăm în clinica Eliade. Este un brand franțuzesc pe bază de produse naturale, certificate bio și au o gamă largă de creme ce sunt destinate folosirii acasă”, ne-a recomandă specialistul în frumusețe.

Text: Gabriela Gimbășanu