Uncategorized

Inovație absolută: apa infuzată instant cu vitamina C și minerale

APĂ CU VITAMINA C ȘI ZINC! Viaţa nu stă niciodată pe loc şi nici oamenii. Este o continuă provocare să păstrezi un echilibru între viaţa profesională şi cea personală şi să fii mereu în formă maximă. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor actuale, NUTRILITETM, marca numărul 1 la vânzările de suplimente alimentare şi vitamine bazate pe fitonutrienţi şi pionier în ştiinţele nutriţionale, introduce băutura pentru inumizare Phyto2GOTM.

Cu un capac special care infuzează instantaneu în apă ingrediente fără conservanţi, băutura NUTRILITE Phyto2GO furnizează necesarul de Vitamina C din cireşele Acerola ce cresc în fermele sustenabile Nutrilite din Brazilia, care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, Zinc care ajută la protecţia celulelor de stresul oxidativ, şi conţine un amestec delicios de boabe de afine, coacaze negre şi struguri.

Oriunde v-ați afla în aventura zilnică, băutura Phyto2GO este modul rapid şi distractiv de a vă lua, din mers, aportul de imunitate. Puneți capacul la sticla reutilizabilă plină cu apă şi pur şi simplu răsuciți-l. Ingredientele se amestecă instantaneu cu apa furnizând o băutură proaspătă care ajută la întărirea sistemului imunitar şi nu conţine conservanţi. Cu mai puţin de 10 calorii per capac, NUTRILITE Phyto2GO are un gust delicious de rodie şi fruct de Acai.

Phyto2GO reprezintă rezultatul a peste 80 de ani de cercetări ştiinţifice în domeniul nutriţiei: prin eforturile constante de a dezvolta soluţii inovatoare şi actuale, oamenii de ştiinţă şi cercetătorii NUTRILITE lucrează la dezvoltarea de produse de înaltă calitate bazate pe plante pentru o dietă echilibrată şi pentru o stare generală de bine, îmbunăţindu-le constant odată cu evoluţia nevoilor oamenilor.

FORMULA

Băutura NUTRILITE Phyto2GOTM conţine:

 • 45 mg de Vitamina C din cireşele Acerola crescute în fermele din Brazila;
 • 2,6 mg de Zinc;
 • Amestec de afine, coacăze negre, struguri şi fructe de soc;
 • Îndulcitor din ștevie;
 • Aromă de rodie şi fructe de Acai.

BENEFICII

Băutura NUTRILITE Phyto2GOTM conţine 45 mg de Vitamina C, care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. De asemenea, Phyto2GO furnizează 2,6 mg de Zinc, care ajută la protecţia celulelor de stresul oxidativ.

MODUL DE UTILIZARE AL PRODUSULUI

 • Umpleţi sticla Phyto2GO™ cu apă până la linia de pe gâtul sticlei.
 • Puneţi capacul şi învârtiţi-l până este foarte bine strâns.
 • Când sunteţi pregătiţi să beţi, pur şi simplu răsuciţi capacul în sens invers pentru a infuza apa cu ingrediente delicioase care ajută sistemul imunitar şi nu conţin conservaţi.
 • La final, bucuraţi-vă de băutura de imunizare Phyto2GO.
 • Doza recomandată este de până la 3 capace pe zi. 

GAMA DE PRODUSE

Gama Nutrilite Phyto2GO™ este compusă din 2 produse care optimizează experienţa de imunizare:

 • Pachetul de pornire NUTRILITE™ Phyto2GO™ Immunity Drink cu 6 doze şi o sticlă reutilizabilă de 355 ml – 101,54 LEI
 • Pachetul de rezervă NUTRILITE™ Phyto2GO™ Immunity Drink cu 24 de doze individuale – 316,71 LEIBăutura Nutrilite PHYTO2GO este disponibilă numai prin reţeaua de Întreprinzători Privaţi Amway. www.phyto2go.eu

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă