RecomandăriȘtiai că...

Black Friday: reduceri de până la 50% pentru servicii medicale la Medicover

 Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, continuă tradiția de Black Friday și oferă reduceri de până la 50%, în perioada 18 – 20 noiembrie, pentru o gamă largă de servicii: de la pachete de prevenție și servicii dedicate sănătății femeilor, la pachete de dermato-cosmetică și wellness, precum și abonamente medicale pentru adulți și copii.

Pacienții pot beneficia de promoțiile valabile prin simpla accesare a paginii Medicover Shop, primul magazin online din România dedicat serviciilor medicale.

Ofertele promoționale sunt disponibile în următoarele clinici Medicover din București: Medicover Victoriei și Skin Care Center, Medicover Pipera și Wellness Center, Medicover Plevnei, și Centrul de Diagnostic Avansat Medicover Grozovici. Reducerile variază între 15% și 50% și acoperă o gamă largă de servicii medicale și de wellness: pachete pentru servicii ginecologice, analize și proceduri ORL, pachete de recuperare medicală, servicii de dermato-cosmetică și multe altele. Mai mult, Black Friday aduce reduceri semnificative la abonamentele medicale pentru adulți și copii, care pot fi personalizate pentru a acoperi nevoile specifice ale pacienților și oferă acces la servicii de cea mai înaltă calitate.

Compania are în spate o tradiție îndelungată în acest sector, fiind primul operator care a introdus abonamentele medicale pe piața din România, în urmă cu peste 20 de ani.

„Mulți dintre noi considerăm promoțiile de Black Friday un prilej de a face achizițiile pe care le-am amânat pe parcursul anului. Aceasta este, așadar, o bună ocazie de a le reaminti românilor de importanța prevenției și de a-i îndemna să nu amâne investițiile cu adevărat importante: cele în sănătatea lor și a celor dragi”, a spus Florinela Cȋrstina, director medical în cadrul Medicover România.   

Serviciile pot fi achiziționate exclusiv online, pe pagina Medicover Shop, printr-un proces simplu, în trei pași: selecția produselor, plata online și primirea unui apel telefonic în termen de 24 de ore, pentru a realiza programarea. Serviciile medicale achiziționate prin Medicover Shop pot fi accesate în termen de trei luni de la data achiziției. Magazinul online se bucură de o creștere constantă a cererii din partea pacienților și include peste 100 de servicii medicale.

Printre ofertele disponibile în perioada 18-20 noiembrie se numără:

  • Reduceri de 50% pentru: harta dermatoscopică a alunițelor pentru tot corpul, ecografie mamară bilaterală, pachet de zece sedințe de masaj terapeutic, pachet de zece sedințe de recuperare medicală pediatrică, numeroase proceduri ORL etc.
  • Reducere de 45% pentru pachetul de evaluare endocrinologică
  • Reduceri de 40% pentru: pachet de analize ginecologice, pachet de evaluare urologică etc.

Mai multe detalii despre promoțiile Medicover cu ocazia Black Friday vor fi disponibile, începând cu 18 noiembrie, pe https://www.medicover.ro/shop.

Despre Medicover

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 13.000 de angajați. Grupul Medicover dispune de acționariat privat și are o viziune pe termen lung pentru toate țările în care este prezent. Astfel, acționarii companiei reinvestesc în fiecare an întregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și un nivel înalt de calitate în operațiunile sale.

Ȋn România, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 19 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești) și un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Oncologie Medicală, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Oncologică, Chirurgie Plastică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.