Farmacia naturiiTerapii pentru frumusețe

Un produs revoluționar pe bază de plante redă frumusețea picioarelor

Uitați de calusuri, piele aspră sau bătături! Parasoftin ajută la reducerea oricărui disconfort de la nivelul tălpilor!
Dacă până acum credeați că aveți nevoie de diverse tratamente profesionale scumpe, de vizite la saloanele de beauty sau de un kit cu mai multe produse pentru a avea tălpile picioarelor catifelate și îngrijite, acum aveți la îndemână un produs inovator care acționează în 60 – 90 minute.

Ingredientele-cheie din formula Parasoftin
La baza acestui produs stau ingrediente atent selecționate care au scopul de a exfolia, trata și hidrata talpa piciorului, obținând astfel un aspect neted, îngrijit și delicat al acesteia.
În funcție de gradul de deteriorare a pielii tălpilor, compoziția Parasoftin penetrează și înmoaie stratul cornos al epidermei și exfoliază calusurile.

Pe bază de extracte naturale (extract de miere, extracte de cactus, păr, fructul pasiunii, lămâie, struguri și ananas), produsul Parasoftin conține acizi AHA/BHA, care stimulează eficient procesele de regenerare și de reînnoire a pielii, iar aspectul de catifea este asigurat de complexul de extracte naturale, uree și alantoină, care hidratează pielea uscată și susțin regenerarea și reconstrucția epidermei, având efect de netezire. Modul de folosire este simplu și creează o senzație plăcută, asemeni unui răsfăț la un centru spa.

Simplu și eficient
Pentru o utilizare corectă, se îndepărtează lacul de unghii și bijuteriile de pe picioare. După ce a fost repartizat uniform lichidul în cele două șosete, acestea se introduc pe picioarele spălate și uscate. Purtați șosetele în picioare timp de 60 – 90 de minute, iar pentru un confort sporit, le puteți purta pe sub șosetele de bumbac preferate. Scoateți șosetele exfoliante și clătiți cu apă și săpun. După un astfel de răsfăț reconfortant, pregătăți-vă ca, în doar câteva zile, să înceapă procesul de exfoliere, care va dura între 3 și 5 zile. După această perioadă, vă puteți bucura pentru mult timp de tălpi netede și catifelate.
Șosetele exfoliante Parasoftin sunt disponibile doar în farmacii! Pentru mai multe detalii, accesati www.parasoftin.ro.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă