Farmacia naturiiNoutățiSuplimente pentru sănătate

Scapă de simptomele neplăcute ale răcelilor cu suplimente naturale

În sezonul rece, organismul are o expunere mai mare în fața virozelor, toamna fiind anotimpul în care imunitatea organismului este cea mai scăzută, iar virusurile sunt mult mai active. Cum facem să le prevenim apariția, dar și cum le tratăm dacă deja s-au instalat, aflați într-un nou articol Leacbun.ro.

Efortul corpului nostru de a se adapta la temperaturile scăzute obligă organismul să consume mai multă energie, iar acest fapt atrage după sine scăderea imunității și creșterea frecvenței infecțiilor virale sau bacteriene.  Trebuie să găsim soluții viabile pentru menținerea stării de sănătate și în sezonul rece, prin adoptarea unui stil de viață sănătos, echilibrat, care să includă: o dietă plină de vitamine și minerale, sport zilnic și introducerea terapiilor alternative si a tratamentelor naturiste.

Cum ne protejăm de răceli în sezonul rece

Sistemul imunitar este influențat, într-o foarte mare măsură, de alimentație. De aceea, programul celor 3 mese pe zi trebuie respectat întocmai și nu trebuie omisă niciuna dintre acestea, mai ales micul dejun. Virozele fac ravagii mai ales în rândul persoanelor cu un stil de viață sedentar. Pentru a le ține la distanță este recomandat să facem cât mai mult sport. O haină în plus nu strică atunci când temperaturile sunt în scădere; chiar dacă pe parcursul zilei poate fi mai cald, odată cu venirea serii, temperaturile scad foarte mult.

Pe lângă un stil de viață activ și o alimentație echilibrată, o modalitate eficientă de menținere a imunității la cote maxime, de prevenire a apariției și a dezvoltării infecțiilor și de recuperare după boală, este administrarea de suplimente alimentare.

Adoptă metoda naturală de prevenție în 3 pași de la Ropharma

Ropharma vă propune să ieșiți învingători din lupta cu frigul cu ajutorul kitului de imunizare format din: Activit Imuno Forte, Septogal + lactoferină și Septusin sirop.

 Activit Imuno Forte este un supliment alimentar pe bază de lapte colostru, lactoferină și vitamina C, care stimulează imunitatea și crește rezistența organismului, îmbunătățește starea generală în caz de alergii și inflamații.

Protecția gâtului este asigurată de Septogal + lactoferină un supliment alimentar eficient în infecții acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiană (faringite, amigdalite, laringite).

Pentru tratamentul tusei, Ropharma vine în ajutor cu Septusin, suplimentul alimentar cu extract din rădăcini de lemn dulce, cu rol protector împotriva infecțiilor microbiene și virale.

Citește și Top 10 cele mai eficiente antibiotice naturale

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă