Recomandarea specialistuluiStudii și cercetăriTotul despre plante

ROMÂNII PREFERĂ TRATAMENTELE NATURISTE, iar medicii sunt mai deschiși către fitoterapie

Potrivit unui studiu Euromonitor, românii îşi vor dubla bugetul destinat medicamentelor împotriva gripei şi răcelii până în 2020. Una dintre soluțiile propuse de Fares este stimularea sistemului imunitar cu ajutorul plantelor medicinale.

Observăm în ultimii ani o preferinţă crescută a consumatorilor pentru preparatele naturiste, dar și o deschidere tot mai mare a medicilor către fitoterapie, acestea fiind motivele pentru care avem o colaborare stransă cu medicii, astfel încât ei să recomande pacienților lor cea mai eficientă terapie. În prezent colaborăm cu peste 100 de medici cu specialități diferite, discutăm cu ei despre produse, despre afecţiuni, iar colaborarea este una de succes tocmai datorită faptului că suntem corecți în transmiterea informațiilor despre produsele noastre, ceea ce ne-a adus aprecierea specialiştilor” a precizat Ema Dobre – PR Specialist și Digital Communication Manager – Fares.

Credem cu tărie în puterea plantelor în prevenirea îmbolnăvirii și stimularea organismului pentru a se apăra, natura oferindu-ne ingrediente care favorizează producerea de interferon in organism, care are efecte multiple: antibacterian, antiviral, antifungic, dar și antiiflamator” explică dr. Carmen Nonn, medic specialist cu competențe în api-fitoterapie, din cadrul departamentului de cercetare al Laboratoarelor Fares BioVital.

Avem produse pe care le considerăm antibiotice naturale, cum ar fi Biomicinul, care este foarte căutat în această perioadă. Este eficient în infecţiile respiratorii, având la bază uleiuri esenţiale cu rol antiviral şi antibacterian, îndeosebi în cazul infecţiilor deja instalate” a adăugat dr. Carmen Nonn.

Trusa de apărare contra răcelilor de la Fares

Fares recomandă în sezonul rece o „trusă verde” pentru combaterea răcelii și întărirea organismului, cu produse pur naturale, din extracte totale şi pulberi de plante. Cele mai vândute produse pentru răceala și imunitate din portofoliul Fares sunt : Hapciu solubil, capsule moi – Biomicin Forte, capsule Imunitate cu 7 ciuperci și siropul Plantusin.

Scaiul vântului, mugurii de pin, pătlagina, ridichea neagră și cimbrisorul din compoziția siropului Plantusin au o eficienţă dovedită, acest produs fiind pe piaţă de 20 de ani.

Capsulele care au în compozitie ciuperci medicinale sunt alegerea cea mai bună în cazurile de imunitate scăzută, datorită utilizarii lor ca reglatori ai imunităţii, adaptogeni şi antioxidanţi. Ciupercile precum Reishi, Shitake, Maitake, Cordyceps, Coriolus versicolor, cea de mesteacăn şi iască.

Citește și Durerea în gât: cauze și tratamente naturiste

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă