Farmacia naturiiȘtiai că...Stil de viațăSuplimente pentru sănătate

CATENA comercializează ceaiuri românești la prețuri decente

SUSȚINEM PRODUCĂTORUL ROMÂN! O campanie inițiată de Agrointeligența – www.agrointel.ro, cu suportul SUPER-HRANA.RO și LEACBUN.RO! Prin această campanie ne propunem să venim în ajutorul consumatorilor români cu sugestii de magazine, piețe și supermarketuri unde își pot face cumpărăturile inteligent, sau cu recomandări de produse de calitate superioară, cu un raport calitate-preț imbatabil, românești, desigur! LEACBUN.RO sărbătorește Ziua Națională atrăgând atenția spre industria ceaiurilor și a remediilor naturiste românești, cu bune și cu rele.  A treia ”vizită” pe care am făcut-o a fost la CATENA, iar ce am găsit – puteți citi în continuarea acestui articol!

De data aceasta, am ales să vizităm o farmacie CATENA din zona Piața Muncii și să trecem de la lanțurile de hipermarketuri la farmacii, unde teoretic ceaiurile ar trebui să aibă o mai mare diversitate, vizibilitate și prețuri mai bune.

Când am intrat în farmacie am observat un raft întreg ceaiurilor, bineînţeles diverse mărci, dar care promit că, printr-un consum regulat şi corespunzător, ajută organismul să prevină sau să combată diferite afecțiuni.

CELMAR şi FARES cei mai vizibili producători români în farmaciile Catena

Ceaiul de muşeţel CELMAR este prezent în farmacie, o cutie conţine 20 de plicuri şi nu depăşeşte suma de 3 lei. Muşetelul este recomandat pentru tratarea sensibilităţii sistemului digestiv, calmează iritaţiile, dar are şi scopuri terapeutice, calmante, antiinflamatoare şi antibacteriene.

Ceai de coada-calului de la Fares este prezent pe rafturile farmaciilor Catena şi este la un preţ de ceaidaciaplant2,90 lei, cutia cu 20 de plicuri.  Ceaiul de coada-calului trebuie consumat de două sau trei ori pe zi pentru a trata afecţiuni de tipul reumatismului sau artritei, pentru a îmbunătăţi mobilitatea sau flexibilitatea articulaţiilor.

Ceai de sunătoare de la Dacia Plant îl găsiţi la farmaciile Catena la preţul de 3 lei, 20 de plicuri şi consumat cu regularitate promite să vă protejeze mucoasa gastrică, reduce spasmele de la nivelul tractului intestinal, elimină disonfortul de la nivelul cavităţii bucale. Este un produs important ce ajută sistemul digestiv.

Nu sunt singurele produse pe care le puteţi găsi în farmacia CATENA. Găsiţi diverse sortimente de ceaiuri româneşti din gama Fares şi Celmar precum, ceai de gălbenele, fructe de pădure, salvie, mentă, afine, merişoare, anason, dar şi ceaiuri de slăbit Sveltaflor, ceai pentru un colon sănătos, ceai Diurosept  sau ceai pentru stomac.

Pe raftul ceaiurilor din farmacia Catena am putut descoperi şi ceaiuri adus din import precum Televita, Ceai adipos ce nu depăşeşte suma de 7 lei, Ceai medicinal hepatobiliar Alevia, Ceai pentru normalizarea glicemiei, Ceai antitusin şi ceai de slăbit Silfide Complex.

Concluzia: scăpați de ideile preconcepute și mergeți în farmacii, se pare că au prețuri mai bune la remedii naturiste și ceaiuri decât lanțurile mari de retail. Mâine vizităm și Sensiblu și vă ținem la curent!

Citește și: MEGA IMAGE vine cu ceaiuri între 2 și 25 lei

Text: Camelia Diaconu