Recomandarea specialistuluiRecomandăriȘtiai că...Stil de viațăSuplimente pentru frumusețeTerapii pentru sănătateUncategorizedVIDEO

Oxigenul hiperbaric și PHYT’S Multi Vita: soluțiile propuse de Clinica Eliade pentru regenerarea celulară

Perioada sărbătorilor de iarnă ne pune la mare încercare organismul și pielea, astfel că excesele alimentare dar și machiajul excesiv folosit în această perioadă au efecte negative asupra felului în care arată tenul nostru după sărbători. Pentru că, imediat după trecerea sărbătorilor, ne dorim să revenim la kilogramele pe care le-am avut anterior, dar și pentru că ne dorim să începem anul 2016 cu fruntea sus și cu un ten regenerat, detoxifiat și luminos este importantă să apelăm la proceduri estetice care să ne ajute să ne recuperăm tinerețea și luminozitatea tenului.

Oxigenul hiperbaric

Avem la dispoziție un spectru larg de terapii ce pot fi utilizate în această perioadă, după ce tenul a fost expus unui machiaj excesiv, factorilor de mediu și de ce nu unei alimentații ceva mai haotice cum este cea de sărbători.

Mihaela Stratulat”Aici putem vorbi despre oxigenul hiperbaric și tratamentul PHYT’S Multi Vita. Oxigenul hiperbaric poate fi folosit pe toate tipurile de ten care au folosit cantități mari de machiaj. Acest tip de oxigen se aplică cu ajutorul unor seruri bogate în vitamine și antioxidanți. Aceste seruri au rolul de a regenera pielea și de a face chiar și o detoxifiere, localizată la nivelul tenului. Tratamentul cu oxigen hiperbaric se recomandă atât doamnelor, cât și domnilor. Oxigenul hiperbaric are rolul de a pătrunde până la nivelul hipodermului, adică până la nivelul ultimului strat al pielii. Ceea ce înseamnă că, cu ajutorul oxigenului hiperbaric, toată pielea se oxigenează și revitalizează”, a declarat pentru Leac Bun Mihaela Stratulat, naturo-estetician la Clinica Eliade.

articole_20998

Tratamentele PHYT’S Multi Vita

Vitaminizarea tenului este la fel de importantă ca și vitaminizarea organismului, un ten deficitar în aprovizionarea cu elemente minerale, are un aspect obosit și îmbătrânit.

”De asemenea extrem de recomandate în această perioadă a anului sunt și tratamentele PHYT’S. Acest tip de tratamente reprezintă kit-uri de fiole, care se folosesc în cadrul unui singur tratament. Se alege un kit destinat tipului de ten și se folosește. Avem un tratament Multi Vita, care are în compoziția sa 12 vitamine și este foarte bine venit după petrecerea de Anul Nou și după mâncarea grea de Crăciun”, ne-a spus specialistul în frumusețe, despre felul în care acționează tratamentul inovator.

311

Cum alegem clinica unde ne tratăm problemele tenului?

Oamenii fac cu greu diferența între o clinică cu adevărat serioasă și una care doar promite niște soluții minune de vindecare a problemelor de ten.

”Este destul de dificil să faci diferența între o clinică cu adevărat bună și una care doar practică un marketing agresiv. De cele mai multe ori, cel mai mult ne poate ajuta decrierea clinicii. Atunci când o anumită clinică spune că <<veniți la noi și veți scăpa de riduri, de petele de pe față sau veți arăta cu 10-15 ani mai tânără>>, oricât ne-am dori, aceste lucruri nu sunt posibile. Toate aceste lucruri nu se pot realiza cu tratamente cosmetice, ci pot fi rezolvate doar cu ajutorul operațiilor estetice. Așa că nu vă luați după strategii de marketing bine puse la punct, ci alegeți clinicile care chiar pot face ceea ce promit”, ne recomandă Mihaela Stratulat, naturo-estetician la Clinica Eliade.

Text: Gabriela Gimbășanu

Foto: Clinica Eliade