NoutățiSuplimente pentru frumusețeTerapii pentru frumusețeUncategorized

Menține-ți frumusețea cu suplimentele nutriționale din plante Truvivity by Nutrilite!

Truvivity group product shot on white background

Colagenul, cheratina și elastina conferă epidermei rezistență, elasticitate și fermitate, atribute pe care pielea noastră le dorește atât de mult. Un organism sănătos produce în mod natural colagenul necesar, însă, treptat, această producție de colagen încetinește. Având în vedere acest lucru și luând în considerare factorii de stres din mediu, tenul are nevoie de tot sprijinul pe care i-l putem oferi.

Deși cu toții știm că un stil de viață sănătos și o alimentație potrivită contribuie la o stare generală de sănătate bună, de multe ori expunerea tenului la factorii din mediu, ritmul cotidian și stresul se reflectă asupra tenului nostru, îi compromite nivelul de hidratare, iar pielea își pierde fermitatea. Astfel, formarea colagenului și a elastinei este încetinită, determinând apariția ridurilor. Producția de colagen și elastină începe să scadă după vârsta de 25 de ani, de aceea, pentru a menține un aspect tânăr și frumos al tenului nostru, nu este suficient ca hidratarea să aibă loc doar din exterior, ci este necesar să ajutăm pielea din interior. În momentul în care pielea este protejată, impermeabilitatea este menținută, iar apa și acidul hialuronic sunt stocate în piele.

Experții NUTRILITE TM și profesioniștii în materie de frumusețe de la ARTISTRY TM au colaborat pentru a crea o nouă categorie de produse de îngrijire a tenului oferite de Amway: nutricosmeticele TRUVIVITY BY NUTRILITE TM. O combinație între natură și știință, care folosește suplimente nutriționale pe bază de plante care redau frumusețea pielii și contribuie la îmbunătățirea aspectului tenului.

Format din tablete pentru înfrumusețare și băutură din pudră, Truvivity by Nutrilite conține ingrediente care sprijină funcția și structura epidermei și acționează din interior pentru a obține rezultate vizibile la exterior. Ambele produse sunt îmbogățite cu complexul original brevetat PhytoCeramide, compus din ceramide naturale obținute din boabe de grâu integral, care protejează tenul împotriva deshidratării.

Tabletele se administrează seara și acționează în timpul somnului, ajutând la regenerarea normală care are loc în timpul nopții. Bazat pe complexul PhytoInfuse, suplimentul conține un amestec unic de ingrediente active precum goji, măceșe și sâmburi de struguri, ce ajută pielea să facă față stresului oxidativ, iar tenul să devină luminos și revitalizat. Băutura din pudră administrată în timpul zilei reduce vizibilitatea oboselii și a extenuării și asigură un plus de prospețime pe durata întregii zile. Produsul conține extract de merișor, zinc și vitaminele A și C. Vitamina C este obținută din cireașa Acerola, una dintre cele mai concentrate surse de vitamina C din lume, are un extraordinar efect antioxidant și contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a pielii, iar zincul și vitamina A contribuie la menținerea sănătății pielii.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă