RecomandăriSuplimente pentru sănătateUncategorizedVIDEO

GE 132 – o sursă completă de antioxidanți: Crește eficiența medicamentelor și este 100% natural

Aportul antioxidanților la păstrarea sau recuperarea unei stări bune de sănătate este dovedit de numeroase studii, însă este dificil ca din alimentația de zi cu zi să ne asigurăm toate subvetanțele active necesare. De mare ajutor ne sunt suplimentele alimentare, între care GE 132,  un produs al companiei International Health România, este considerat a fi formula care conține cea mai puternică sursă de antioxidanți naturali din lume, datorită compușilor activi ce se regăsesc în aceste capsule.

DSC_0846

Despre GE 132, dar și despre importanța surselor de antioxidanți în organism Leac Bun a stat de vorbă cu Dejan Perinacz, nutriționist și reprezentantul companiei International Health România.

Antioxidanții ajută în prevenirea bolilor

Potrivit specialistului antioxidanții spre deosebire de medicamentele de sinteză, sunt în primul rând produse naturale ce provin din natură, din regnul vegetal și cel animal.

”Spre deosebire de medicamente au un spectru mai larg de acțiune, deci pot acoperi o plajă mai largă de afecțiuni și în același timp ceea ce nici un medicament nu poate să facă, ajută în prevenția boli, deci ne ajută să prevenim boala, să nu se ajungă la îmbolnăvire. Se recomandă să se ia antioxidanți, ca și supliment la nutriția omului din secolul 21, care este deficitară chiar în acești antioxidanți, în vitamine și minerale. Trebuie să venim cu această suplimentare tocmai pentru a preveni boala”, a declarat pentru Leac Bun Dejan Perinacz, nutriționist și reprezentantul companiei International Health România.

Antioxidanții cresc eficiența medicamentului de 3 până la 8 ori

Suplimentele de antioxidanți nu înlocuiesc medicamentația atunci când boala s-a instalat, ci luate împreună cu tratamentul convențional, contribuie la atenuarea efectelor secundare ale medicamentației alopate și sprijină acțiunea pastilelor în procesul de vindecare.

”În situația în care boala s-a instalat, s-a acutizat sau chiar a cronicizat, atunci se recomandă să se ia medicamentul, pentru că acesta este gândit pentru o boala anume și acționează. Dar medicamentul este un produs de sinteză și acesta, deși acționează asupra bolii, cu cât este mai puternic și mai eficient cu atât are și mai multe efecte secundare negative asupra sănătății și mai ales asupra organelor interne. În această situație dacă se combină medicamentația cu un antioxidant sau chiar cu un complex de antioxidanți se atenuează sau chiar se elimină din efectele secundare ale medicamentului și prin asta întărim, creștem eficiența medicamentației alopate prin faptul că eliminăm efectele secundare sau măcar le atenuăm și prin faptul că eliminăm radicalii liberi, întărim sistemul imunitar. Toate astea la un loc duc la creșterea eficienței medicamentului de la 3 până la 8 ori”, a explicat specialistul.

GE 132

Ce conține GE 132 

Suplimentul GE 132 este considerat a fi cel mai puternic antioxidant din lume datorită compușilor activi ce se regăsesc în produs.

”În GE 132 avem 6 extracte naturale combinate și sintetizate. Acest produs conține extract de ciupercă reishi (Ganoderma Lucidum – n.r) una dintre ciupercile minune care vin din natură. De asemenea, GE 132 conține extract de lăptișor de matcă, extract din ceai verde, extract din cartilaj de rechin și ficat de rechin, extract din semințe de struguri roșii un antioxidant foarte puternic, de 10 ori mai puternic decât vitamina A, C și E. Se adaugă și extractul din măceșe foarte bogat în vitamina C, iar toate aceste extracte naturale combinate la un loc imaginați-vă câte efecte susțin”, a spus Dejan Perinacz, nutriționist și reprezentantul companiei International Health România.

Ingredientele se achiziționează de la Bursa Internațională de Mărfuri

Ingredientele de bază pentru fabricarea GE 132 sunt achiziționate prin intermediul Bursei Internaționale de Mărfuri, iar în acest fel compania International Health România are siguranța că produsul respectiv conține exact substanța activă de care este nevoie, oferindu-le clienților certitudinea că ceea ce scrie pe etichetă chiar se întâmplă.

”Formula aceasta pe care o avem noi este gândită special la Institutul de Cercetări Medicale din Tokyo, Japonia, și este făcută special pentru noi. Acest supliment se produce în Germania iar substanțele, componentele cele mai importante așa cum este Ganoderma Lucidum sau lăptișorul de matcă sunt cumpărate de la Bursa Internațională de Mărfuri pentru că acolo, când listezi un produs pe bursă trebuie să știi câtă substanță activă conține. Asta face diferența între un complex de antioxidanți care chiar funcționează și unul care doar spune că funcționează”, a declarat pentru Leac Bun Dejan Perinacz, nutriționist și reprezentantul companiei International Health România.

Pentru cei interesați produsul GE 132 poate comandat de pe pagina de internet a companiei www.ge132.ro. Produsul GE 132 poate fi găsit și în toate marile lanțuri farmaceutice.