Recomandarea specialistuluiStil de viață

Ciocolax Rapid – laxativul natural care își face efectul în numai 3-4 ore

Indiferent de destinația aleasă pentru vacanță, trusa medicală trebuie să fie nelipsită din bagajul fiecăruia. Studiile medicale arată că în vacanță, oamenii sunt mult mai predispuși la anumite probleme medicale decât de obicei. De aceea, trusa medicală de vacanță trebuie să conțină atât analgezice și antiinflamatoare, cât și laxative, antidiareice și pansamente pentru loviturile ușoare.

Constipația, migrenele și durerile de dinți – cele mai frecvente probleme medicale ce apar în vacanță

Atunci când este supus la schimbări, organismul uman reacționează diferit și se pot declanșa diferite afecțiuni, de cele mai multe ori ușoare, dar care necesită o îngrijire rapidă și precisă. Studiile arată că cele mai frecvente probleme medicale care pot să apară în vacanțe sunt constipația, migrenele și durerile de dinți. Pe lângă aceste afecțiuni, tendința de a experimenta lucruri sau locuri noi poate duce și la mici accidente sau leziuni la nivelul pielii.

IMG_3855
Ciocolax Rapid nu trebuie să lipsească din trusa medicală de vacanță

 

Ciocolax Rapid – soluție naturală pentru constipație

Schimbarea mediului, tendința de a încerca preparate culinare noi sau hidratarea necorespunzătoare sunt doar câteva dintre motivele care pot contribui la o stare generală neplăcută a organismului, chiar și în vacanță. De cele mai multe ori, această stare neplăcută se datorează celei mai frecvente probleme digestive: constipația. Aceasta apare atunci când organismul nu reușește să digere anumite alimente, iar o soluție rapidă și eficientă pentru a scăpa de constipație este Ciocolax Rapid”, explică Mirabela Milea, farmacist.

Ciocolax Rapid este un laxativ natural, sub formă de capsulă moale cu aromă de ciocolată, ce oferă rezultate după doar 3-4 ore de la administrare. Extractul din scoarță de Crușin american din Ciocolax Rapid conține cantități mari de cascarozide (glicozide) care stimulează tranzitul intestinal și cresc gradul de hidratare de la nivelul colonului. De asemenea, extractul de Senna și algă brună au efect laxativ și ajută la normalizarea tranzitului intestinal.

Text: Cătălina Buzdun-Rafailă