RecomandăriSuplimente inteligenteSuplimente pentru sănătateTerapii pentru sănătateUncategorized

Cea mai bună combinație 100% naturală pentru imunitatea copiilor. Apicultorii români garantează efectul!

Imunitatea copiilor poate fi sporită cu ajutorul unor produse naturale, a unor preparate pe care le găsiți în ”arsenalul” apicultorilor. 

La găsiți la târgurile apicole – tot mai numeroase, în magazinele cu produsele apicole și, bineînțeles, în plafaruri. Împreună, sunt o doză naturală pentru a crește imunitatea copiilor. Vorbim despre combinația de pulpă de cătină cu miere și un revitalizant pe bază de produse din stupină.

Florentin Stavarache apicultor

”De câțiva ani, și-au dovedit efectul în creșterea imunității copiilor. Părinții caută cele două produse care, împreună, sunt o cură foarte bună pentru cei mici, dar și pentru oricine are probleme de imunitate. Atât cătina cu miere, cât și revitalizantul sunt produse de apicultori și sfatul meu este să fie cumpărate doar din surse sigure, de la stupari pe care îi cunoașteți sau de la magazine de specialitate. Se pot comanda și online pentru că mulți crescători de albine au și magazine virtuale”, ne-a declarat apicultorul Florentin Stavarache, apicultor din comuna ieșeană Alexandru Ioan Cuza.

Dacă la siropul de pulpă de cătină cu miere ingredientele sunt ușor de ghicit, pentru a afla ce conține un revitalizant, am citit eticheta: lăptișor de matcă, polen crud, tinctură de propolis și miere de salcâm.

revitalizant apicol

Prețul pentru un sirop de cătină și un borcan de revitalizant apicol este de 50 de lei (15 lei + 35 de lei).