Recomandarea specialistuluiUncategorizedVIDEO

APA TERMALĂ: cum o folosim corect pentru a avea o piele sănătoasă

Apa termală este cel mai nou aliat al pielii, în special pe perioada verii. Pentru a ne bucura însă din plin de beneficiile ei hidratante și calmante totodată, Alexandra Penescu, specialist Silhouette – Centre de slăbit și frumusețe, are câteva sfaturi pentru aplicarea corectă a apei termale. 

”Apa termală este un produs cosmetic accesibil ca preț și care chiar funcționează. Ea se aplică direct pe piele prin pulverizare de la o distanță de circa 3 centimetri. Ceea ce puțină lume știe este că apa termală trebuie lăsată să acționeze circa 2-3 minute, după care excesul se poate îndepărta cu ajutorul unei dischete demachiante sau un burețel cosmetic”, explică specialista Silhouette.

Apa termală este recomandată vara pentru calmarea pielii bronzate. ”Produsul previne deshidratarea și calmează pielea iritată în urma expunerii la soare”, mai spune Alexandra Penescu.

Tot cu rol de restabili echilibrul pielii, apa termală se recomandă după epilare!

Important de precizat că apa termală nu conține clor sau alte chimicale ce pot afecta pielea, iar în conținutul său are minerale este ideal pentru ce are nevoie tenul nostru (siliciu, zinc, potasiu etc. )